Norton Secure VPN verwijderen

Afhankelijk van uw apparaat voert u een van de volgende handelingen uit om Norton Secure VPN te verwijderen:

Ik heb een Windows-pc

1. Klik in de systeembalk op het pictogram van Norton Secure VPN.

2. Klik in het venster van Norton Secure VPN op het pictogram Instellingen. Klik vervolgens op Norton Secure VPN afsluiten.
  3. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

4. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl
  5. Selecteer Norton Secure VPN in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op Verwijderen of Installatie ongedaan maken.

6. Volg de instructies op het scherm om Norton Secure VPN te verwijderen.

Ik heb een Mac

1. Klik in de menubalk op het pictogram van Norton Secure VPN.

2. Klik in het venster van Norton Secure VPN op het pictogram Instellingen. Klik vervolgens op Norton Secure VPN afsluiten.
  3. Klik op het bureaublad of het Finder-symbool in de Dock om naar Finder te gaan.

4. Klik in het linkerdeelvenster op Programma's.

5. Selecteer het pictogram van Norton Secure VPN in de lijst met toepassingen en sleep het dan naar de Prullenmand.

Ik heb een iPhone of iPad

1. Tik op het startscherm op het pictogram van Norton Secure VPN en houd het ingedrukt totdat het begint te trillen.

2. Tik in de linkerbovenhoek van het app-pictogram op X.

3. Tik op Verwijder om dit te bevestigen.

Ik heb een Android-apparaat

1. Ga vanaf de startpagina naar Instellingen.

2. Tik in het menu Instellingen op Meer en vervolgens op Applicatiebeheer.

Voor Nexus-apparaten tikt u in het menu Instellingen op Apps.

3. Tik op Norton Secure VPN in de lijst met apps.

4. Tik op Verwijderen.

5. Tik op OK om dit te bevestigen.

6. Tik op OK wanneer het verwijderen is voltooid.

Lees Norton Secure VPN downloaden en installeren om Norton Secure VPN opnieuw te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v118353872
Besturingssysteem: android, ios, mac, windows