Kom erachter waarom Norton Secure VPN automatisch verbinding maakt met een andere locatie van een andere regio

Virtuele locatie in Norton Secure VPN is standaard ingesteld op Selecteer Regio automatisch. Deze instelling zorgt ervoor dat Norton Secure VPN verbinding maakt met de beste server, gebaseerd op prestaties.

Deze instelling kan er soms voor zorgen dat er met een andere regio dan met uw huidige regio verbinding wordt gemaakt om voor de best mogelijke internetervaring te zorgen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v118031157
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 05/07/2019