Kom te weten waarom uw werkelijke locatie door een app wordt gedetecteerd wanneer u met Norton Secure VPN bent verbonden

Apps zoals Google Maps kunnen de locatie van het apparaat achterhalen op basis van de locatie van uw wifi-router of als locatietracering via satelliet op het apparaat is ingeschakeld. Alle andere informatie die door de app gaat, wordt echter beschermd en versleuteld.

Websites die u in de browser van uw apparaat bezoekt, kunnen uw IP-adres en uw huidige fysieke locatie niet achterhalen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117622391_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 24/02/2019