Wanneer u met Norton Secure VPN bent verbonden, wordt uw werkelijke locatie door een app gedetecteerd.

Apps zoals Google Maps kunnen de locatie van het apparaat achterhalen op basis van de locatie van uw wifi-router of als locatietracering via satelliet op het apparaat is ingeschakeld. Alle andere informatie die door de app gaat, wordt echter beschermd en versleuteld.

Websites die u in de browser van uw apparaat bezoekt, kunnen uw IP-adres en uw huidige fysieke locatie niet achterhalen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117622391_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 26/10/2018