Kom te weten waarom uw werkelijke locatie door een toepassing wordt gedetecteerd wanneer u met Norton Secure VPN bent verbonden

Apps zoals Google Maps kunnen de locatie van het apparaat achterhalen op basis van de locatie van uw wifi-router of als locatietracering via satelliet op het apparaat is ingeschakeld. Alle andere informatie die door de app gaat, wordt echter beschermd en versleuteld.

Websites die u in de browser van uw apparaat bezoekt, kunnen uw IP-adres en uw huidige fysieke locatie niet achterhalen.

Momenteel ondersteunt onze infrastructuur alleen IPv4. We werken er echter aan om ondersteuning voor IPv6 toe te voegen. In de tussentijd raden we u aan om IPv6 op uw apparaat uit te schakelen. Lees voor meer informatie: Internet Protocol versie 6 (IPv6) uitschakelen op uw apparaat.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117622391
Besturingssysteem: Windows, android, ios, mac
Laatste wijziging: 01/04/2021