Meer informatie over de beschermingsfuncties van Norton Secure VPN voor apparaten die via tethering zijn aangesloten

Met uw aankoop van Norton Secure VPN kunt u alleen de wifiverbinding beveiligen op het apparaat waarop het is geïnstalleerd. Het beschermt geen andere apparaten die via tethering met uw apparaat zijn verbonden. Om de apparaten te beschermen die via tethering zijn verbonden, moet u de Norton Secure VPN-app op elk van die apparaten installeren.

U kunt Norton Secure VPN kopen en installeren op andere apparaten vanuit de App Store of Play Store om voor een beveiligde wifiverbinding te zorgen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117622360_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 24/02/2019