Verbindingsproblemen oplossen als er niets gebeurt wanneer u verbinding maakt met Norton Secure VPN op een Android-apparaat

Dit probleem kan zich voordoen als het tunnelstuurprogramma dat is vereist om verbinding te maken met een VPN-service, niet gevonden kan worden op uw Android-apparaat. Het tunnelstuurprogramma legt al het internetverkeer van uw apparaat vast, versleutelt het en verzendt het naar de VPN-toepassing, waarna het naar de VPN-gateway wordt gestuurd. Zonder het tunnelstuurprogramma kan Norton Secure VPN geen VPN-verbinding tot stand brengen.

Dit probleem is gemeld bij specifieke apparaatfabrikanten zoals Prestigio en M2M, en bij vroege modellen van de Samsung Galaxy S II.

Helaas maken deze stuurprogramma's deel uit van de software van het Android-besturingssysteem en kan alleen de fabrikant van het apparaat deze maken of toevoegen.

Als u een ander ondersteund Android-apparaat heeft, kunt u uw Norton Secure VPN-licentie op dat apparaat gebruiken. Verwijder Norton Secure VPN van uw huidige apparaat en installeer het op het andere apparaat om uw licentie over te dragen.

Neem contact met ons op als u een restitutie wilt voor uw aankoop.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117552161_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 12/11/2018