Verbindingsproblemen oplossen als er niets gebeurt wanneer u verbinding maakt met Norton Secure VPN op iPhone of iPad

Zorg ervoor dat VPN in de instellingen van uw apparaat is ingeschakeld wanneer u Norton Secure VPN in de app inschakelt. Als het probleem zelfs nadat u het VPN heeft ingeschakeld aanhoudt, verwijdert u Norton Secure VPN en installeert u het opnieuw.

STAP 1

VPN-instellingen configureren

1. Open Instellingen vanaf het beginscherm.

2. Ga naar Algemeen > VPN -instellingen.

3. Controleer onder Persoonlijk VPN of Secure VPN wordt weergegeven en is geselecteerd. Als de status Niet verbonden is, tikt u op de statusindicator om verbinding te maken.

Als het probleem aanhoudt of als Secure VPN niet wordt weergegeven, gaat u naar stap 2 om Norton Secure VPN te verwijderen en opnieuw te installeren.

STAP 2

Norton Secure VPN verwijderen

1. Houd op het startscherm het pictogram van Norton Secure VPN ingedrukt totdat het begint te trillen.

2. Tik in de linkerbovenhoek van het app-pictogram op X.

3. Tik op Verwijderen om te bevestigen.

STAP 3

Norton Secure VPN opnieuw installeren

1. Open de App Store vanaf het startscherm.

2. Typ het volgende in het zoekvak:

Norton Secure VPN

3. Selecteer Norton Secure VPN in de zoekresultaten.

4. Tik op Gratis en vervolgens op App installeren.

Als u een venster ziet waarin u wordt gevraagd zich te verifiëren, voert u het wachtwoord van uw Apple-account in.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117552130_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: iOS
Laatste wijziging: 21/11/2018