Probleem oplossen met Google- of YouTube-pagina's die in een andere taal worden weergegeven wanneer u met Norton Secure VPN bent verbonden

Wanneer u verbinding heeft gemaakt met het VPN, verbergt Norton Secure VPN uw IP-adres en andere informatie die door Google wordt gebruikt om uw taalvoorkeur te bepalen. Google probeert de informatie over Norton Secure VPN te gebruiken om uw taalvoorkeur te bepalen.

Norton heeft gebruikers over de hele wereld. Het is voor Google dan ook moeilijk om via VPN-services zoals Norton Secure VPN precies te bepalen wat uw taalvoorkeur is op basis van de VPN-informatie. Hierdoor is het mogelijk dat pagina's op Google of YouTube af en toe in een andere taal dan uw voorkeurstaal worden weergegeven.

Als dit probleem zich voordoet, kunt u in de tussentijd zonder taalomleiding naar Google.com surfen via:

http://google.com/ncr

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117552099_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 03/06/2019