Kenmerken van Norton Secure VPN

Norton Secure VPN versleutelt uw internetverbinding op openbare hotspots om persoonlijke gegevens zoals uw wachtwoorden te beveiligen wanneer u uw pc, Mac of mobiele apparaat gebruikt.

Met Norton Secure VPN maakt u van een openbare hotspot een veilig virtueel privénetwerk dat uw persoonlijke informatie beschermt en ervoor zorgt dat uw locatie niet kan worden getraceerd.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van Norton Secure VPN:

Belangrijkste kenmerken en voordelen

• De gegevens die u via openbare wifi verstuurt en ontvangt, worden beschermd

• Dankzij de hoogwaardige versleuteling zoals gebruikt door banken kunt u openbare wifi-hotspots veilig gebruiken

• U kunt anoniem surfen zodat uw privacy geen gevaar loopt

• U kunt overal met uw favoriete apps en inhoud werken, alsof u thuis bent

• Uw gegevens worden versleuteld op een virtueel privénetwerk waar uw activiteiten niet worden bijgehouden of opgeslagen

• U krijgt een geld-terug-garantie van 60 dagen*

• U kunt rekenen op de uitmuntende klantenondersteuning van Norton, de leider in online beveiliging

* Raadpleeg het Retourbeleid van Norton voor meer informatie over retournering en restitutie.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117552006_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem:  Windows, Mac, Android, iOS
Laatste wijziging: 15/03/2019