Kenmerken van Norton Secure VPN

Norton Secure VPN versleutelt uw internetverbinding op openbare hotspots om persoonlijke gegevens zoals uw wachtwoorden te beschermen wanneer u uw pc, Mac of mobiele apparaat gebruikt.

Met Norton Secure VPN maakt u van een openbare hotspot een veilig virtueel privénetwerk dat uw persoonlijke informatie beschermt en ervoor zorgt dat uw locatie niet kan worden getraceerd.

Dit zijn de belangrijkste functies en voordelen van Norton Secure VPN:

Belangrijkste functies en voordelen

• De gegevens die u via openbare wifi verstuurt en ontvangt, worden beschermd

• Dankzij de hoogwaardige versleuteling zoals gebruikt door banken kunt u openbare wifihotspots veilig gebruiken

• U kunt anoniem surfen zodat uw privacy geen gevaar loopt

• U kunt overal met uw favoriete apps en inhoud werken, alsof u thuis bent

• Uw gegevens worden versleuteld op een virtueel privénetwerk waar uw activiteiten niet worden bijgehouden of opgeslagen

• U krijgt een geldteruggarantie van 60 dagen*

• U kunt rekenen op de uitmuntende klantenondersteuning van Norton, de leider in online beveiliging

• Kill Switch voor Android: schakel de internetverbinding automatisch uit en stel de gebruiker op de hoogte wanneer VPN-verbinding wordt verbroken

* Raadpleeg het Retourbeleid van Norton voor meer informatie over retournering en terugbetaling.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117552006
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 17/06/2020