Uw geografische locatie in Norton Secure VPN wijzigen

Norton Secure VPN kiest standaard het optimale regionale datacenter op basis van uw locatie. U kunt de geselecteerde regio handmatig wijzigen in de locatie-instellingen.

Uw regio wijzigen op Android of iOS

1. Open Norton Secure VPN.

2. Tik op het locatiepictogram onderaan het scherm.

3. Selecteer in het scherm Regio's de gewenste regio in de lijst.

Uw regio wijzigen op Windows of Mac met de Norton Secure VPN-app

1. Open de Norton Secure VPN-app op uw bureaublad.

2. Selecteer in VPN-regio de gewenste geografische locatie in de keuzelijst.

Uw regio wijzigen op Windows of Mac met Norton

1. Start Norton.

Klik in het venster Mijn Norton op het omlaagwijzende pijltje naast Secure VPN en klik op VPN-regio.

2. Selecteer in het venster VPN-regio's de gewenste locatie in de lijst.

Video: Aan de slag met Norton Secure VPN