Norton Secure VPN downloaden en installeren

Als u een draadloze verbinding gebruikt die onveilig is, kunnen gevoelige details zoals uw locatie, chats en e-mails door websites worden bekeken. U bent kwetsbaar voor cybercriminelen die uw informatie proberen te volgen en te stelen. Norton Secure VPN maakt een Virtual Private Network waarmee uw gevoelige gegevens worden versleuteld. U kunt hierdoor veilig gebruikmaken van een openbaar netwerk, zoals internet.

Afhankelijk van het apparaat kiest u een van de volgende opties om Norton Secure VPN te downloaden en te installeren:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117122884
Besturingssysteem: Windows, macos, Android, iOS
Laatste wijziging: 27/04/2021