Veelgestelde vragen over Norton Secure VPN

Openbare wifi is overal: vliegvelden, cafés, winkelcentra en hotels. Gratis 'hotspots' zijn zo wijdverspreid dat mensen er vaak verbinding mee maken zonder daarover na te denken. Hoewel het handig is om e-mails te lezen, uw rekeningsaldo te checken of een andere activiteit uit te voeren waarvoor u moet inloggen, is dit riskant wanneer u openbare wifi gebruikt. Norton Secure VPN staat voor u klaar.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117122849_norton_wifi_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, macOS, Android, iOS
Laatste wijziging: 11/02/2019