Fout: 'Norton werkt niet meer'

Als Norton niet wordt geladen en Windows deze fout weergeeft, heeft u wellicht een grafische kaart met een verouderd stuurprogramma op uw computer geïnstalleerd.

Het stuurprogramma van de grafische kaart bijwerken

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

devmgmt.msc

3. In het venster Apparaatbeheer, dubbelklikt u op Beeldschermadapters.

4. Klik met de rechtermuisknop op de HD grafische kaart en selecteer Eigenschappen.

5. Op het tabblad Stuurprogramma controleert u of het stuurprogramma van de grafische kaart verouderd of recent is.

Als het stuurprogramma is verouderd, moet u de download bijwerken en de nieuwste versie van het stuurprogramma van de grafische kaart installeren.

6. Selecteer de fabrikant van uw grafische kaart:

7. Start de computer opnieuw op en controleer of het probleem is opgelost.

Disclaimer :

Symantec is niet verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van gegevens, opinies, adviezen of beweringen op sites van derden. Symantec biedt deze koppeling uitsluitend voor uw gemak. Het opnemen van dergelijke links impliceert niet dat Symantec de inhoud van dergelijke sites onderschrijft, aanbeveelt of er verantwoordelijkheid voor accepteert.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v110166259_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 03/06/2019