Verzoek om terugbetaling voor uw aankoop van Norton-producten

Lees Annulerings- en terugbetalingsbeleid van Norton om te kijken of u in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Restitutieverzoek voor Norton-abonnement gekocht in Norton Online Store

Om restitutie te verkrijgen voor een abonnement dat u bij de Norton Online Store heeft gekocht, neemt u hier of via livechat (niet in alle landen beschikbaar) contact met ons op.

Restitutieverzoek voor Norton-abonnement gekocht in een winkel

Wanneer u niet alle vereiste items verstrekt, kan uw restitutieaanvraag worden geweigerd.

1. Druk het vereiste formulier voor uw regio af, vult het in en onderteken het. Selecteer uw regio:

De verwerking van uw restitutieverzoek kan zes weken duren.

2. Maak een fotokopie of druk een foto af van het label met de abonnementssleutel waarmee uw abonnement is geactiveerd.

• Deze gegevens zijn vereist om uw aankoop te valideren en gebruik van het abonnement na restitutie te voorkomen.

• Voor de meeste abonnementen is dit een sleutel van 25 tekens die op een kaart of cd-hoes in het gekochte pakket staat.

3. Maak een fotokopie of druk een foto af van het originele aankoopbewijs voor het abonnement met daarop de aankoopdatum en betaalde prijs.

4. Stuur het afgedrukte, ingevulde en ondertekende formulier, een kopie van het label met de abonnementssleutel en een kopie van het aankoopbewijs naar het adres op het formulier. De verzendinformatie staat op het formulier.

De documenten die u indient niet aan elkaar bevestigen met nietjes of plakband.

Belangrijk

In overeenstemming met de licentie- en serviceovereenkomst kan de software, nadat u uw terugbetaling heeft ontvangen, automatisch worden gedeactiveerd en niet-operationeel worden om verder gebruik te voorkomen. U moet alle kopieën van de software verwijderen voor het abonnement dat u retourneert.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100111150039EN
Besturingssysteem: windows,mac,android,ios
Laatste wijziging: 02/11/2021