Help bij Automatische verlengingsservice van Norton

Wat is de automatische verlengingsservice van Norton?

• De automatische verlengingsservice van Norton biedt een gemakkelijke manier om beschermd te blijven tegen internetbedreigingen door uw Norton-abonnement automatisch te verlengen voordat het verloopt. Zo blijft uw Norton-product up-to-date en is uw computer beschermd zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.

Hoe werkt het?

• Als u eenmaal bent geregistreerd, brengen wij u via dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt toen u uw Norton-abonnement kocht of verlengde in onze online winkel, eens per jaar het actuele abonnementsbedrag in rekening zolang u aangemeld bent voor de service. Voor we het bedrag in rekening brengen, sturen wij u een e-mail met de prijs, duur en gerelateerde gegevens, zodat u dit verwacht.

Veelgestelde vragen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080417115558EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 03/06/2019