Overzichtsrapport van Norton Utilities Ultimate-activiteiten bekijken

Norton Utilities Ultimate voert verschillende activiteiten uit om uw computer geoptimaliseerd te houden voor maximale prestaties. Het venster Statistieken toont een overzicht van alle activiteiten die Norton Utilities Ultimate heeft uitgevoerd.

Een aantal activiteiten die het Norton-product uitvoert:

• Uw schijven optimaliseren en defragmenteren

• Defecte registersleutels en verbroken snelkoppelingen identificeren en verwijderen

• Ongewenste bestanden opschonen

• Browsercache legen en cookies verwijderen

• Opstartprogramma's en achtergrondprocessen optimaliseren

• Programma's op uw computer beheren

U kunt bekijken hoeveel ruimte Norton Utilities Ultimate heeft opgeschoond, het aantal bestanden dat is verwijderd en het aantal problemen dat is opgelost.

Als u sommige acties hebt teruggedraaid met behulp van het Undo Center, kunt u de wijziging onmiddellijk bekijken in het venster Statistieken.

De statistieken van Norton Utilities Ultimate bekijken

1. Open Norton Utilities Ultimate.

2. Klik in het hoofdmenu op Statistieken.

3. Selecteer rechtsboven in het venster Statistieken een interval en bekijk de activiteiten die Norton Utilities Ultimate voor die periode heeft uitgevoerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230417121628701
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 17/05/2024