Norton Utilities Ultimate verwijderen

Als u Norton Utilities Ultimate wilt verwijderen, kunt u dit doen via het configuratiescherm van uw Windows-computer.

Norton Utilities Ultimate verwijderen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst in het dialoogvenster Uitvoeren en druk vervolgens op Enter:

appwiz.cpl
  3. Selecteer Norton Utilities Ultimate in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op Verwijderen of Installatie ongedaan maken.

4. Als u het venster Gebruikersaccountbeheer te zien krijgt, klikt u op Ja.

5. Selecteer in het productvenster van Norton Utilities Ultimate Verwijderen.

6. Klik in het bevestigingsvenster op Verwijderen.

Vink Alle back-ups en logbestanden verwijderen alleen aan als u niet van plan bent Norton Utilities Ultimate opnieuw te installeren. Als u van plan bent uw product opnieuw te installeren, raden wij u aan deze optie niet aan te vinken.

7. Volg de instructies op het scherm.

8. Wanneer het verwijderen is voltooid, sluit u alle programma's af en start u uw computer opnieuw op.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230403133142182
    Besturingssysteem: Windows
    Laatste wijziging: 17/05/2024