Uw collega's uitnodigen om het Norton-beveiligingsproduct te installeren

Met Norton Small Business kunt u gemakkelijker Norton op meerdere apparaten installeren door een e-mail te verzenden vanuit uw Norton-account. Wanneer uw collega's uw e-mail ontvangen, hoeven ze daarin alleen maar op de link voor installatie te klikken om de Norton-service te downloaden en op hun apparaten te installeren.

U kunt alleen uitnodigingen naar uw collega's sturen als u meer dan een installatie beschikbaar heeft.

Nadat uw collega's de Norton-service op hun apparaten hebben geïnstalleerd, kunt u hun apparaten controleren en beheren via uw Norton-account.

Uw collega's uitnodigen

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik op de pagina Mijn Norton op Downloaden.

3. Klik op Een downloadlink verzenden op de pagina die verschijnt.

4. Voer een van de volgende handelingen uit op de pagina Een ander apparaat beschermen :

• E-mail : typ het e-mailadres in het tekstvak.

U kunt meerdere e-mailadressen invoeren door ze te scheiden met een puntkomma of spatie.

• Tekst : selecteer een land en voer het mobiele nummer in om de downloadlink als sms te verzenden.

• Link kopiëren : kopieer de downloadlink om deze later te delen.

5. Klik op het pictogram Verzenden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v96382472
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 07/01/2019