Uw collega's uitnodigen om het Norton-beveiligingsproduct te installeren

Als Norton Small Business-accounteigenaar kunt u uitnodigingen naar uw collega's sturen om het Norton-product ook op hun apparaten te installeren. Wanneer uw collega's uw e-mail ontvangen, hoeven ze alleen maar op de link voor installatie in de e-mail te klikken om de Norton-service te downloaden en te installeren op hun apparaten.

De uitnodiging die u verzendt, is slechts 14 dagen geldig. Hierna vervalt de link voor installatie in de uitnodiging en moet u de uitnodiging opnieuw versturen.

Nadat uw collega's Norton hebben geïnstalleerd, kunt u hun apparaten controleren en beheren via uw Norton-account.

Controleer voordat u een uitnodiging verstuurt, of u voldoende licenties beschikbaar heeft voor installatie. U moet meer dan één installatie beschikbaar hebben om de installatielink naar uw collega's te kunnen e-mailen. Als u niet voldoende licenties beschikbaar heeft, kunt u de licentie van ongebruikte apparaten overdragen of extra licenties voor uw abonnement kopen.

Uw collega's uitnodigen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik in het venster Aan de slag op Download Norton en klik vervolgens op Downloadlink verzenden.

3. Voer een van de volgende handelingen uit op de pagina Een ander apparaat beschermen:

• E-mail: typ het e-mailadres in het tekstvak.

U kunt meerdere e-mailadressen invoeren door ze te scheiden met een puntkomma of spatie.

• Tekst: selecteer een land en voer het mobiele nummer in om de downloadlink als sms te verzenden.

• Link kopiëren: kopieer de downloadlink om deze later te delen.

4. Klik op Verzenden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v96382472
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 13/02/2024