Herstel de ontbrekende Norton-extensies voor uw browser op Mac

Als u onlangs een update naar de nieuwste versie van Norton heeft uitgevoerd of deze versie opnieuw heeft geïnstalleerd, maar de Norton-extensie niet in uw browser kunt vinden, dan moet u de Norton-extensie handmatig in uw browser installeren.

Selecteer een van de volgende handelingen, afhankelijk van uw Mac OS-versie:

Wanneer u zich bij Google Chrome aanmeldt en de optie om extensies te synchroniseren inschakelt, worden alle beschikbare extensies in uw account gesynchroniseerd op al uw apparaten en platforms waarop Google Chrome is geïnstalleerd. Als u een ander Mac-apparaat heeft met Mac OS X 10.10.x of hoger waarop de laatste versie van de Norton-extensie voor Google Chrome is geïnstalleerd, worden de Norton-extensies met andere Mac-apparaten gesynchroniseerd en wordt de verouderde Norton-extensie automatisch van Mac OS 10.9.x of eerder verwijderd.

Als u automatische verwijdering van de verouderde Norton-extensie op Mac OS 10.9.x of ouder wilt stopzetten, schakelt u synchronisatie van extensies uit in Google Chrome.