Norton Mobile Security op uw iOS-apparaat installeren

Als u de functies van Norton Mobile Security wilt gebruiken, heeft u een Norton-account nodig met rechten voor Norton Mobile Security. Als u geen rechten heeft, gaat u naar Norton Online Store om Norton Mobile Security aan te schaffen.

Als u al een Norton Mobile Security-licentie heeft aangeschaft, gaat u naar de Norton Mobile Security-website om uw aanschaf te registreren. Lees Norton Mobile Security activeren voor meer informatie.

Als u een abonnement heeft op Norton 360 Multi-Device, kunt u Norton Protection installeren op vijf apparaten in elke gewenste combinatie: Norton 360™ voor pc's, Norton™ Internet Security 5 voor Mac® en Norton Mobile Security voor iPhones®, iPads® en Android™-smartphones en -tablets.

Norton Mobile Security downloaden en installeren

1. Ga naar uw Norton-account

2. Klik in de rechterbovenhoek op Aanmelden.

3. Typ uw e-mailadres en wachtwoord en klik dan op Aanmelden.

Als u een Norton One-klant bent, wordt u omgeleid naar de Norton One-website vanwaar u Norton Mobile Security kunt downloaden en installeren op uw iOS-apparaat.

4. Klik op Apparaat toevoegen.

5. Als u deze pagina oproept vanaf hetzelfde apparaat waarop u Norton Mobile Security wilt installeren, tikt u op Downloaden.

U wordt naar de App Store-pagina voor Norton Mobile Security geleid. Download en installeer de Norton-app via de App Store en ga naar regel 9.

6. Klik op Installeren op een ander apparaat als u Norton Mobile Security op een ander apparaat wilt installeren.

7. Selecteer iOS als apparaattype en voer een van de volgende handelingen uit:

• Typ uw e-mailadres en klik dan op Verzenden.

Er wordt een e-mail naar uw e-mailadres verstuurd met de downloadkoppeling voor Norton Mobile Security en instructies om de toepassing te installeren. Roep uw e-mailaccount op vanaf uw mobiele apparaat en volg de instructies in de e-mail om de Norton-app voor iOS te downloaden en installeren.

• Scan de QR-code die u op de webpagina vindt, met behulp van een QR-scannerapp op uw mobiele apparaat.

U wordt naar de App Store-pagina voor Norton Mobile Security geleid. Download en installeer de Norton-app via de App Store.

8. Wanneer de download is voltooid, wordt het Norton Mobile -pictogram op het SpringBoard weergegeven. Tik op het Norton Mobile -pictogram om de app te starten.

9. Lees de Gebruiksrechtovereenkomst en schakel Ik ga akkoord met de Licentieovereenkomst en Gebruiksvoorwaarden van Norton in.

10. Tik op de pagina Abonnement vereist! op Doorgaan.

11. Tik op Aanmelden

12. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

13. Typ in het venster Apparaat registreren een naam voor het apparaat en tik op OK.

De installatie van Norton Mobile Security is nu voltooid.

Aanvullende informatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v82335118
Besturingssysteem:
Laatste wijziging: 06/10/2014