Problemen met het openen van Norton-apparaatbeveiliging voor Windows verhelpen

Start de computer opnieuw op om het probleem te verhelpen.

Als dit probleem zich voordoet bij Norton Secure VPN, leest u Probleem met het openen van Norton Secure VPN verhelpen.

STAP 1

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle programma's af.

2. Start de computer opnieuw op.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

2. Druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

Als u uw Norton-product van uw provider heeft ontvangen, ziet u in plaats daarvan mogelijk de knop Verwijderen.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren.

Meer hulp nodig?

Voordat u begint met het oplossen van problemen

• Voordat u begint met het oplossen van problemen

Stap 1 : controleer of de systeemdatum en -tijd juist zijn

• Ja : ga naar stap 2.

• Nee : corrigeer de systeemdatum en start de computer opnieuw op. Voer LiveUpdate uit via de taakbalk.

Stap 2 : controleer op de nieuwste productversie en Windows-updates

• Ja : ga naar stap 3.

• Nee : voer een upgrade van het product uit naar de nieuwste versie met toestemming van de klant. Voer bovendien Windows-updates uit.

Stap 3 : controleer of er systeemherstel is uitgevoerd

• Ja : gebruik NrnR om het product te verwijderen en opnieuw te installeren.

• Nee : ga naar stap 4.

Stap 4 : controleer de computer op bedreigingen

• Ja : voer een volledige scan uit met NPE.

• Nee : zet de normale probleemoplossing voort.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64233471
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 22/04/2021