Reageren op vastgestelde beveiligingsproblemen in uw apparaat met behulp van uw Norton-account

Als op uw apparaat een Norton-product is geïnstalleerd, kunt u de status van uw apparaat vanaf uw Norton-account op afstand bekijken en beveiligingsproblemen oplossen. De kleur van de statusindicator geeft de huidige status van uw apparaat aan.

• Rood kruisje (x) : Geeft aan dat op uw apparaat geen Norton-service is geïnstalleerd of dat het niet is beveiligd. U kunt op de optie Norton kopen of Norton downloaden klikken om stappen te ondernemen om uw apparaat te beveiligen.

• Oranje uitroepteken : Geeft aan dat uw apparaat beveiligingsproblemen heeft die onmiddellijk aangepakt moeten worden.

• Groen vinkje : Geeft aan dat uw Norton-beveiligingsproduct is geïnstalleerd en dat uw apparaat is beschermd tegen beveiligingsbedreigingen en virussen.

Reageren op beveiligingsindicators

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik op de pagina Apparaatbeveiliging onder de naam van het apparaat op Probleem gevonden.

Mogelijk moet u over de apparaten scrollen om een bepaald apparaat te vinden. Nadat de beveiligingsproblemen op het apparaat zijn opgelost, wordt de apparaatstatus gewijzigd van een rood kruisje (x) naar een groen vinkje.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53371176
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 04/06/2020