Een Norton-account maken

U heeft een Norton-account nodig om uw abonnement te beheren en uw Norton-bescherming uit te breiden naar andere apparaten. U kunt een account maken met behulp van de informatie hieronder. Wanneer u al een Norton-account heeft, kunt u zich aanmelden met uw aanmeldingsgegevens.

Een Norton-account maken

1. Open uw browser en ga naar de volgende URL:

https://login.norton.com

2. Klik op het tabblad Een account maken.

3. Typ uw e-mailadres in het aanmeldingsformulier.

U moet dit e-mailadres opgeven wanneer u zich aanmeldt.

4. Typ uw e-mailadres opnieuw in het vak E-mailadres bevestigen.

5. Typ een wachtwoord in het vak Wachtwoord.

Wachtwoord is hoofdlettergevoelig en moet tussen de 6 en 50 tekens lang zijn.

6. Typ uw voor- en achternaam in de tekstvakjes Voornaam en Achternaam.

7. Als u uw Norton-account wilt beveiligen met tweeledige verificatie, kiest u uw landcode en voert u uw mobiele telefoonnummer in.

8. Selecteer uw land of regio in de vervolgkeuzelijst Regio.

9. Wilt u productupdates, aanbiedingen van NortonLifeLock en beveiligingsnieuwsbrieven ontvangen, schakel dan het selectievakje Mij productupdates, aanbiedingen en beveiligingsnieuwsbrieven via e-mail sturen in.

10. Klik op Account maken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370840
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 26/04/2020