Bericht: 'In gevaar: De definities voor Bescherming van kwetsbare punten zijn niet up-to-date. Uw Mac loopt mogelijk gevaar.'

Klik op Nu verhelpen in het hoofdvenster van het Norton-product en wacht tot de reparatie is voltooid om dit probleem te verhelpen.

Als het probleem hiermee niet wordt opgelost, doet u het volgende:

STAP 1

Start uw Mac opnieuw op

1. Sla uw werk op en sluit alle programma's af.

2. Start uw Mac opnieuw op.

STAP 2

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

Klik op Openen als u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op LiveUpdate.

3. Sluit alle programma's af en start uw Mac opnieuw op wanneer LiveUpdate is voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v121250040_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 03/06/2019