Compatibiliteit van Norton Password Manager met Mozilla Firefox

De Norton Security-werkbalk is vervangen door de nieuwe Norton Safe Web-extensie.

Nieuw in de Norton Password Manager-extensie

• De Norton Password Manager-functie is nu beschikbaar als afzonderlijke extensie en als pictogram.

• Deze invoegtoepassing kan op elk systeem met een Firefox-browser worden geïnstalleerd. Hiervoor hoeft u geen eigen Norton-product geïnstalleerd te hebben.

• Ondersteuning bij invullen van aanmeldingsgegevens en automatisch vastleggen van aanmeldingsitems.

• Automatisch aanvullen van creditcardgegevens voor populaire sites.

• Sitepictogrammen toegevoegd aan de aanmeldingen voor de 1000 populairste sites.

• Aanmeldingsitems kunnen alleen via de Norton-productinterface worden bewerkt.

• Ondersteunt verschillende soorten items in de Norton Password Manager-safe, zoals adressen, betalingen en notities.

• Ondersteuning voor Portemonnee: Bankrekening; Favorieten zijn in deze versie toegevoegd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v115161915
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 03/06/2019