Tweeledige verificatie voor Norton-account

Wist u dit? Veel abonnementen bieden de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

Meer informatie

Wat is tweeledige verificatie?

Tweeledige verificatie is een beveiligingsfunctie die u aanvullende beveiliging biedt door een tweede verificatieniveau te introduceren wanneer u uw Norton-account opent. Als u ervoor kiest deze functie te gebruiken, moet u het wachtwoord van uw Norton-account invoeren en een speciale verificatiecode wanneer u zich bij uw Norton-account aanmeldt. Deze code is specifiek voor uw Norton-account en verandert elke keer dat u zich aanmeldt.

De functie voor tweeledige verificatie biedt een extra beveiligingslaag bij het beheren van uw Norton-account. Zelfs als iemand uw wachtwoord steelt of raadt, kunnen zij geen toegang krijgen tot uw Norton-account wanneer tweeledige verificatie is ingesteld, omdat voor aanmelding ook de code op uw telefoon is vereist.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v100023155
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 14/08/2019