Alle Norton-programma's voor Mac verwijderen met behulp van het hulpprogramma RemoveSymantecMacFiles

Het hulpprogramma RemoveSymantecMacFiles werkt niet op macOS 10.15.0 of later. Als u Norton handmatig van uw Mac wilt verwijderen, leest u: Norton-apparaatbeveiliging van Mac verwijderen.

RemoveSymantecMacFiles als beheerder downloaden en uitvoeren

Met RemoveSymantecMacFiles worden alle mappen verwijderd die door Norton-installatieprogramma's zijn gemaakt en alle bestanden in deze mappen, inclusief alle bestanden die u heeft gemaakt.

1. Download het bestand RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Klik op het Finder -pictogram in de Dock om naar Finder te gaan.

3. Klik op de menubalk op Ga > Downloads om naar de map Downloads te gaan.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u het bestand via de Safari-browser heeft gedownload, opent u de map RemoveSymantecMacFiles.

• Heeft u het bestand via de Mozilla Firefox- of Google Chrome-browser gedownload, dubbelklik dan op het bestand RemoveSymantecMacFiles.zip om dit uit te vouwen. Open vervolgens de map RemoveSymantecMacFiles.

5. Control-klik in de map RemoveSymantecMacFiles op het bestand RemoveSymantecMacFiles.command. Klik vervolgens op Open met > Terminal (standaard).

Als u dit hulpprogramma wilt uitvoeren, moet u als beheerder op uw Mac zijn aangemeld met een wachtwoord dat niet leeg is.

6. Voer uw beheerderswachtwoord in het venster Terminal in en druk op de return-toets.

Wanneer u uw wachtwoord invoert, verschijnen er geen tekens.

7. Typ 1 om alle Symantec-bestanden en -mappen te verwijderen.

Typ 2 om RemoveSymantecMacFiles af te sluiten zonder bestanden te verwijderen.

8. Druk op de return-toets.

Met RemoveSymantecMacFiles worden alle Symantec-bestanden verwijderd.

9. Wanneer de Symantec-bestanden met het hulpprogramma RemoveSymantecMacFiles zijn verwijderd, voert u in het venster Terminal de letter y in. Druk vervolgens op de return-toets om uw Mac opnieuw op te starten.

Sla werk in andere open toepassingen op voordat u op de return-toets drukt.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080427024142EN
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 23/10/2019