Functies van Norton Small Business Premium

Norton Small Business Premium biedt één oplossing om uw bedrijf te helpen beschermen, waar u ook bent. Wees gerustgesteld dat uw dagelijkse online activiteiten, de apparaten van uw werknemers en de gegevens van uw klanten de bescherming krijgen die ze verdienen.

Norton Small Business Premium is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland.

Belangrijkste functies en voordelen

Sommige functies zijn alleen beschikbaar voor de eigenaar van een Norton Small Business Premium-account. Raadpleeg voor meer informatie Overzicht gebruikersrollen Norton Small Business.
  • Norton Small Business Premium helpt uw apparaten te beschermen tegen malware met Apparaatbeveiliging en voorkomt verlies van essentiële gegevens ten gevolge van ransomware, apparaatverlies of diefstal met Cloudback-up2.

• Verklein de beveiligingsrisico's van het internetgebruik binnen uw team met Firewall, Privébrowser3 en Password Manager.

• Houd uw computers in topconditie met programma's voor het opschonen van pc's en voor het bijwerken van software2.

• Met een abonnement op Norton Small Business Premium beschermt u maximaal 10 of 20 apparaten.

• Apparaatbeveiliging: Onze antivirussoftware helpt uw Windows-pc's, Mac's, smartphones en tablets in real time te beschermen tegen virussen, malware, spyware, ransomware en andere online dreigingen. Gebruik Firewall om het inkomende en uitgaande netwerkverkeer van uw computers te controleren en zo cybercriminelen buiten de deur te houden.

• Cloudback-up2: Voorkom verlies van gegevens die van belang zijn voor uw bedrijf ten gevolge van ransomware, diefstal van pc's of defecte harde schijven door automatisch4 kopieën van uw belangrijkste bestanden en mappen op te slaan in de gedeelde cloudopslag2. U hebt recht op 500 GB beveiligde cloudopslagruimte met uw abonnement op Norton Small Business Premium.

• Privébrowser3: Een webbrowser3 die uw team betere bescherming tegen cybercriminelen en scammers biedt bij hun dagelijkse online taken. Profiteer ook van meer online privacy door verwijdering van uw digitale vingerafdrukken (zoals zoek- en surfgedrag) en van een volledig aanpasbaar ontwerp.

• Software-updater2: Verbeter de bescherming van uw Windows-pc's met het bijgewerkte softwareprogramma Software-updater2. Dit helpt uw programma's up-to-date te houden en gaten in de beveiliging te dichten die cybercriminelen kunnen gebruiken om bij uw pc en gegevens te komen.

• Utilities Ultimate2: Norton Utilities Ultimate2 is ontworpen om verborgen, ongewenste en dubbele bestanden te verwijderen, onnodige apps in de slaapstand te zetten en achtergebleven gegevens te verwijderen om uw Windows-pc's weer soepel te laten werken.

• Password Manager: Voorzie uw team van persoonlijke, versleutelde online kluizen waarmee ze veiliger aanmeldings- en bankrekeninggegevens kunnen aanmaken en bewaren (bijvoorbeeld gebruikersnamen, wachtwoorden en creditcards).

• Secure VPN: Met Secure VPN maakt u zowel thuis als onderweg veiliger verbinding met websites of online apps. Het maakt gebruik van versleuteling van bankkwaliteit om de gegevens die u verzendt of ontvangt via wifiverbindingen te beschermen, verbergt uw online activiteiten en voorkomt dat cybercriminelen uw gegevens stelen.

• Driver Updater2: Norton Driver Updater detecteert automatisch4 verouderde, defecte, kwetsbare of ontbrekende stuurprogramma's voor Windows-pc's en stelt gebruikers in staat om met een paar klikken bij te werken naar de beste stuurprogramma's.

• Dark Web Monitoring5: we houden toezicht en stellen u op de hoogte wanneer we uw persoonlijke gegevens zoals gamer tags, gebruikersnamen en e-mailadressen op het dark web tegenkomen.

Vrijwaringen

1Niet alle functies zijn op alle apparaten en platforms beschikbaar.

De functies Cloudback-up en SafeCam worden niet ondersteund op MacOS, Windows in S-modus en Windows met ARM-processor.

2De functies Utilities Ultimate, Driver Updater en Cloudback-up zijn alleen beschikbaar op Windows (met uitzondering van Windows met ARM, in S-modus, Mixed Reality-, Mobile-, IoT-, Starter- en RT-edities).

3Privébrowser is alleen beschikbaar op Windows 10 of 11 (met uitzondering van Windows in S-modus en met ARM-processor) en Mac.

4Hiervoor moet uw apparaat een internet- of data-abonnement hebben en zijn ingeschakeld.

5Dark Web Monitoring is niet in alle landen beschikbaar. De informatie waarop toezicht wordt gehouden is afhankelijk van het land of het abonnement. Toezicht houden op uw e-mailadres is standaard ingesteld en begint onmiddellijk. Meld u aan bij uw account om meer informatie voor het toezicht in te voeren.

Zie Systeemvereisten om Norton-bescherming te installeren en in te stellen voor meer informatie over de gedetailleerde systeemvereisten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230818162514869
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 07/03/2024