Ik wil mijn Norton Small Business-product downloaden

Norton Small Business biedt u een beveiligingsproduct voor meerdere platforms om uw apparaten te beschermen. Volg deze instructies om de nieuwste versie van Norton Security, aangeboden door Norton Small Business, op uw computer te downloaden en installeren. Als u niet de eigenaar van het Norton Small Business-account bent, gaat u naar Download and Install on user's device.

Uw Norton-account wordt automatisch gemaakt wanneer u een product in de Norton Online Store koopt. Ga naar Download and Install an unregistered Norton Small Businessals uw Norton-product nog niet bij uw account is geregistreerd.

Ga naar Download and Install a registered Norton Small Businessals u uw product al heeft geactiveerd.

Een ongeregistreerd Norton Small Business-product downloaden en installeren

1. Meld u aan bij Norton.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen Norton-account, dan klikt u op Account aanmaken en voltooit u het registratieproces.

3. Controleer in het venster Installeren op dit apparaat of de weergegeven productnaam overeenkomt met het product dat u wilt installeren, en klik op Akkoord en downloaden.

Als u een nieuw product wilt installeren dat niet in het venster wordt weergegeven, klikt u op Een productsleutel invoeren en voert u vervolgens de productsleutel of pincode in om het downloadproces te starten.

4. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor Internet Explorer: klik op Uitvoeren.

• Voor Firefox of Safari: klik in de rechterbovenhoek van de browser op de downloadoptie om de gedownloade bestanden te zien, en dubbelklik op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Chrome: dubbelklik in de linkeronderhoek op het bestand dat u heeft gedownload.

5. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

6. Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Een geregistreerd Norton Small Business-product downloaden en installeren

1. Meld u aan bij Norton.

2. Selecteer Norton Small Business op de pagina Abonnementen en klik op Downloaden.

3. Klik in het venster Op dit apparaat installeren op Akkoord en downloaden.

4. Volg de weergegeven instructies voor het Uitvoeren of Opslaan van het downloadbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser. Als u heeft gekozen om het bestand op te slaan, gaat u na het downloaden naar de opslaglocatie en dubbelklikt u op het bestand.

Nadat het downloadprogramma is uitgevoerd, wordt uw product automatisch gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd. Uw apparaat wordt weergegeven met de actuele beveiligingsstatus en aanvullende software kan vanuit uw Norton-account worden geïnstalleerd.

E-mailuitnodiging aan de gebruikers verzenden

U moet e-mailinstructies verzenden om het Norton-product via het Norton-account op het apparaat van uw gebruiker te installeren.

1. Meld u aan bij Norton.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen Norton-account, dan klikt u op Account aanmaken en voltooit u het registratieproces.

3. Selecteer Norton Small Business op de pagina Abonnementen en klik op Downloaden.

4. Klik op Installeren op een ander apparaat.

5. Voer in het venster Installeren op een ander apparaat de e-mailadressen in van de gebruikers voor wie u het product op hun apparaat wilt installeren. Klik dan op de knop Verzenden.

6. Klik op Uitnodigingen verzenden.

7. Klik op Gereed.

Downloaden en installeren op apparaat van gebruiker

1. Zoek en open de e-mail van Het Norton-team.

Neem contact op met de eigenaar van uw Norton Small Business-product als uw installatielink is verlopen of als u de installatie-uitnodiging bent kwijtgeraakt of niet heeft ontvangen.

2. Klik op Norton installeren.

3. Volg de weergegeven instructies voor Uitvoeren of Opslaan en uitvoeren van het downloaderbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser.

U hoeft zich niet aan te melden of een Norton-account te maken om uw Norton Small Business-product te downloaden of installeren.

Norton Small Business is momenteel alleen beschikbaar in de VS, het VK, LAM, Australië en Canada.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v98512220
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 03/06/2019