Ik wil mijn Norton Small Business-product downloaden

De doelgroep voor dit artikel is de eigenaar van een Norton Small Business-account.

Norton Small Business biedt u een beveiligingsproduct voor meerdere platforms om uw apparaten te beschermen. Volg deze instructies om de nieuwste versie van Norton Security, aangeboden door Norton Small Business, op uw computer te downloaden en installeren. Als u niet de eigenaar bent van het Norton Small Business-account, gaat u naar Downloaden en installeren op apparaat van gebruiker.

Uw Norton-account wordt automatisch gemaakt wanneer u een product in de Norton Online Store koopt.

STAP 1

Download en installeer het Norton-product op het apparaat

1. Meld u aan bij uw account.

2. Op de pagina Abonnementen selecteert u Norton Small Business en klikt u op Downloaden.

3. Controleer in het venster Installeren op dit apparaat of de weergegeven productnaam overeenkomt met het product dat u wilt installeren, en klik op Akkoord en downloaden.

4. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor Windows: druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u hebt gedownload.

• Voor Mac: druk op de toetsen Command + Option + L om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u hebt gedownload.

5. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

6. Volg de instructies op het scherm.

7. Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd. Uw product toont de huidige beschermingsstatus en aanvullende rechten die u kunt instellen in het dashboardvenster.

STAP 2

Stuur een uitnodiging voor installatie naar uw gebruikers

Als accounteigenaar moet u installatiemails naar uw gebruikers sturen. Volg de onderstaande instructies om de installatie-uitnodiging te versturen en uw gebruikers te helpen het Norton-product op hun apparaten te installeren.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

3. Klik op de pagina Mijn abonnementen onder Norton Small Business op Downloaden.

4. Klik op Downloadlink verzenden.

5. Voer in het venster Een ander apparaat beschermen de e-mailadressen in van de gebruikers van wie u de apparaten wilt beschermen en klik dan op de knop Verzenden.

6. Klik op Uitnodigingen verzenden.

7. Klik op Gereed.

STAP 3

Downloaden en installeren op apparaat van gebruiker

1. Zoek en open e-mail van Norton.

2. Klik op Nu downloaden.

3. Volg de instructies op het scherm om het Norton Small Business-product te downloaden en te installeren.

Neem contact op met de eigenaar van uw Norton Small Business-product als de installatielink is verlopen of als u de installatie-uitnodiging bent kwijtgeraakt of niet hebt ontvangen.

Norton Small Business is alleen beschikbaar in de VS, het VK, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en enkele Latijns-Amerikaanse landen. De functies en rechten die worden aangeboden bij Norton Small Business kunnen per regio verschillen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v98512220
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 07/03/2024