Aan de slag met uw Norton-abonnement

Heeft u uw Apparaatbeveiliging gedownload?

Imagefloat section

1. Nadat u een Norton-abonnement heeft gekocht, moet u uw apparaatbeveiliging op elk apparaat downloaden en installeren om het te beschermen.

Downloaden is gemakkelijk: meld u aan bij uw account en klik op Downloaden. Lees Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging downloaden en installeren voor gedetailleerde instructies.

Voor regio's in Korea, China en Japan geldt: uw Norton-account wordt niet gemaakt tijdens het aankoopproces. Installeer uw product door de instructies in de e-mail met de aankoopbevestiging te volgen. Nadat het product is geïnstalleerd, maakt u uw account aan. Lees Een Norton-account aanmaken voor uitgebreide instructies.

U kunt het afhankelijk van uw abonnement op meerdere apparaten downloaden. Uw abonnement omvat ook gratis cloudback-up om uw belangrijke bestanden veilig op te slaan. Voor details over het activeren van uw gratis cloudopslag leest u Norton Cloudback-up activeren.

Is uw bescherming ingeschakeld?

Imagefloat section

1. Dubbelklik na installatie op het pictogram van het Norton-product op uw bureaublad en kijk of het Norton-venster groen wordt weergegeven. Als de beveiligingsstatus groen is, wil dit zeggen dat uw apparaat wordt beschermd.

Als de status rood of oranje is, kan het zijn dat enkele functies voor apparaatbeveiliging niet zijn ingeschakeld of niet goed functioneren. In de meeste gevallen kunt u deze problemen oplossen door op de knop Nu repareren te klikken.

Zorg ook dat u de laatste updates voor uw besturingssysteem heeft geïnstalleerd en update periodiek alle andere software, telkens wanneer de leveranciers nieuwe updates uitbrengen.

Heeft u online privacybescherming?

Imagefloat section

1. Als u Norton 360 heeft, moet u de functie Norton Secure VPN* hebben die u helpt uw online privacy te beschermen wanneer informatie via wifi, bedrade of mobiele verbindingen wordt verzonden of ontvangen.

U moet de bescherming op elk apparaat downloaden en installeren om voor dat apparaat online privacybescherming te krijgen.

Als u Norton Secure VPN afzonderlijk heeft aangeschaft, kunt u het op uw compatibele apparaten downloaden. Lees Aan de slag met Norton Secure VPN voor meer informatie.

* Norton Secure VPN is alleen in bepaalde landen beschikbaar.

Zijn de apparaten van uw kinderen beschermd? ... en uw bestanden en wachtwoorden?

Imagefloat section

1. Uw abonnement kan de functies Norton Cloudback-up** en Norton Family Ouderlijk toezicht ^ bevatten. Met Norton Family Ouderlijk toezicht kunt u het internetgebruik van uw kinderen in de gaten houden. Lees Aan de slag met Norton Family voor meer informatie. U kunt de functie Norton Cloudback-up gebruiken om back-ups te maken van belangrijke documenten en gegevens. Lees voor meer informatie Norton Cloudback-up activeren.

U kunt de functie Norton Password Manager gebruiken om al uw wachtwoorden op te slaan, zodat u ze niet hoeft te onthouden. Onze browserextensies vullen ze wanneer nodig automatisch veilig in. Zie voor meer informatie De Norton-browserextensies toevoegen.

^ De functies van Ouderlijk toezicht van Norton Family worden niet ondersteund op Mac.

** De functie Norton Cloudback-up wordt niet ondersteund op Mac. Uw apparaat moet ingeschakeld zijn en een internet-/data-abonnement hebben.

Heeft u de Bescherming tegen identiteitsdiefstal geconfigureerd?

Imagefloat section

1. Als u Norton 360 met LifeLock heeft, moet u Bescherming tegen identiteitsdiefstal instellen#. LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal controleert op gebruik van uw persoonlijke gegevens en biedt herstelservices om u te helpen als u een probleem met identiteitsdiefstal heeft.

Lees voor meer informatie Aan de slag met LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal.

# LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal is niet in alle landen beschikbaar.

Bent u op zoek naar uw aankoopbewijs of abonnementsstatus?

Imagefloat section

1. Meld u aan bij uw account om uw abonnement te beheren.

U kunt uw aankoopbewijs downloaden, uw ordergeschiedenis bekijken of uw factureringsgegevens en e-mailadres bijwerken in Mijn Norton.

U kunt ook zien welke apparaten door uw abonnement worden beschermd en u kunt zelfs een licentie vrijmaken om een nieuw apparaat te beschermen.

Hulp nodig?

Imagefloat section

1. Mocht u problemen hebben met uw abonnement, dan kunt u altijd contact opnemen met onze Klantenservice en ondersteuning.

U kunt contact opnemen met andere gebruikers via Norton Community om over uw bescherming te praten of beveiligingsonderwerpen te bespreken. U vindt ons ook op Twitter of Facebook.

Als u denkt dat uw apparaat is geïnfecteerd en als u daarvoor in aanmerking komt, kunt u gebruik maken van de Virus Protection Promise^^. Een Norton-expert kan u dan helpen bij het diagnosticeren en verwijderen van het virus. Lukt dit niet, dan ontvangt u een terugbetaling.

^^ Virus Protection Promise: om in aanmerking te komen, moet u een kwalificerend abonnement met automatische verlenging hebben. Als de Norton-expert het virus niet van uw apparaat kan verwijderen, kunt u een terugbetaling krijgen op basis van de werkelijke prijs die u voor de huidige termijn van uw kwalificerende abonnement heeft betaald. Als u een bundel heeft (een in aanmerking komend abonnement van Norton gekocht in combinatie met een ander Norton-product of een product van derden), wordt uw terugbetaling beperkt tot de adviesprijs van de fabrikant voor de huidige termijn van uw in aanmerking komende abonnement en zal deze terugbetaling de betaalde totaalprijs voor deze bundel niet overschrijden. Terugbetalingen zijn exclusief alle ontvangen kortingen of terugbetalingen en minus verzend- en administratiekosten en alle van toepassing zijnde belastingen behalve in bepaalde staten en landen waar verzend- en administratiekosten en belastingbedragen ook kunnen worden gerestitueerd. De restitutie is niet van toepassing op schade die is opgetreden als gevolg van virussen. Zie Norton.com/guarantee voor alle details.