Norton Mobile Security detecteert een bekende app als 'Privacyrisico'

De App Advisor-functie van Norton Mobile Security scant alle geïnstalleerde apps op uw apparaat op toegang tot uw persoonlijke gegevens, weergegeven advertenties, gebruik van achtergrondgegevens, afwijkend gedrag en batterijverbruik op de achtergrond. Afhankelijk van de resultaten wordt de app gemarkeerd als Privacyrisico. U kunt vervolgens het gedetailleerde rapport over de app lezen en zelf beslissen of u de app wilt vertrouwen of verwijderen.

Lees Privacyrisico's aangeduid door Norton Mobile Security voor meer informatie over het gedrag waarop App Advisor controleert.

Als u de app die als Privacyrisico is gemarkeerd, wilt vertrouwen en blijven gebruiken, voegt u deze app toe aan de lijst Vertrouwd.

Een app aan de lijst Vertrouwd toevoegen

1. Start de Norton Mobile Security-app.

2. Veeg door de schermen om naar het scherm App-beveiliging te gaan. Tik vervolgens op App Advisor.

3. Tik onder Privacyrisico op de app die u wilt bekijken en lees het rapport van App Advisor over de mogelijke risico's.

4. Tik op Vertrouwen als u de app wilt vertrouwen en behouden.

De apps die u vertrouwt, worden toegevoegd aan de lijst Vertrouwde apps in App Advisor.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v89529004_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 25/04/2019