Norton Mobile Security activeren

Aan het einde van de gratis Premium-proefperiode van 30 dagen schakelt de installatie op uw apparaat automatisch over naar de lite-versie van Norton Mobile Security. Deze versie biedt beperkte functionaliteit.

Wilt u uw bescherming verlengen, tik dan onderaan het hoofdvenster op het pictogram Mijn Norton en vervolgens op AANKOOPOPTIES om een Norton Mobile Security-abonnement te kopen in de app.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v82673470_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 10/12/2018