Een back-up van uw contactpersonen maken via Norton Mobile Security

Back-upfunctie is alleen beschikbaar voor Android-apparaten.

Een back-up maken van uw Android-contactpersonen

1. Start de Norton Mobile Security-app vanaf de startpagina.

2. Tik onderaan het hoofdvenster op het pictogram Apparaat en tik vervolgens op Back-up van contactpersonen.

3. Tik op het cloudpictogram om de back-up te starten.

4. Typ een naam voor de back-up en tik op Back-up nu uitvoeren.

Wacht tot de back-up is voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v82663990
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 18/07/2019