De antidiefstalfuncties van Norton Mobile Security configureren

U kunt Norton Mobile Security configureren om de verschillende antidiefstalfuncties op uw Android-apparaat in of uit te schakelen.

Antidiefstalfuncties op Android configureren

1. Start Norton Mobile Security.

2. Tik onderaan het hoofdvenster op het pictogram Apparaat en tik vervolgens op Antidiefstal.

3. Tik op Configuratie om de instellingen van Apparaatbeheer te starten.

Heeft u Antidiefstal al geïnstalleerd, ga dan naar regel 8 om de instellingen voor Antidiefstal op te geven.

4. Tik op Activate (activeren) of Activate this device admin app (Admin-app voor dit apparaat activeren) om apparaatbeheer voor Norton Mobile Security in te schakelen.

5. Als de locatieservice op uw apparaat is uitgeschakeld, tikt u in het configuratievenster van Antidiefstal naast Vinden op Installeren.

6. In de Locatie -instellingen zet u de schuifregelaar naast Locatie op Aan om de functie in te schakelen.

7. Sluit de Locatie -instellingen af.

8. Zet de schuifregelaar naast Wissen ter beveiliging op Aan om deze functie in te schakelen.

De functie Wissen ter beveiliging zorgt ervoor dat uw gegevens na 10 mislukte ontgrendelingspogingen van het apparaat worden gewist.

9. Als u het apparaat wilt vergrendelen wanneer de SIM-kaart wordt verwijderd of gewijzigd, verschuift u de regelaar naast SIM-kaartblokkering om deze in te schakelen.

Simkaartvergrendeling werkt niet met apparaten met een dubbele sim.

10. Sluit Norton Mobile Security af wanneer u klaar bent met het bijwerken van de antidiefstalinstellingen.