De Norton 360-app op uw mobiele apparaat downloaden en installeren

U kunt de Norton 360-app downloaden en installeren om uw mobiele apparaat en de informatie die daarin is opgeslagen te beschermen tegen digitale bedreigingen.

U kunt de Norton 360-app direct op uw mobiele apparaat downloaden en installeren, of u kunt vanuit uw account een e-mail of sms met downloadinstructies naar uzelf verzenden en deze op uw mobiele apparaat openen. U kunt ook de link kopiëren. U kunt ook de QR-code scannen om de Norton 360-app op uw mobiel te downloaden. Gebruik een QR-codescanner om de code vast te leggen.

U moet Android 8.x of later hebben om de Norton 360-app op uw Android-apparaat te installeren. U moet iOS 14.x of later hebben om de Norton 360-app op uw iOS-apparaat te installeren.

Ik gebruik een Android-apparaat en ik wil de Norton 360-app installeren

Als bij het installeren van de Norton 360-app op uw mobiele apparaat problemen optreden, controleert u of de recentste versie van de Google Play Store-app op uw apparaat staat. Controleer ook of de nieuwste systeemupdates zijn geïnstalleerd.

1. Start de Google Play Store-app op uw Android-apparaat en zoek de Norton 360-app op.

2. Tik op het scherm van de Norton 360-app op Installeren.

3. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.

4. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Aanmelden.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

6. Voor volledige bescherming moet u in de apparaatinstellingen toestemmingen geven om gebruik te blijven maken van de functies App-beveiliging, Internetbeveiliging en Wifibeveiliging. Tik in het hoofdscherm van de Norton 360-app op Beveiliging en tik vervolgens in de rechterbovenhoek op het pictogram permission_setup.

7. Tik in het scherm Toestemmingen instellen op Aan de slag en volg de instructies op het scherm om de volgende instellingen te verrichten en toe te staan.

Afhankelijk van uw apparaat, de fabrikant van het apparaat en het besturingssysteem kunnen de instructies verschillen.
    • Norton 360-service inschakelen

• Toestaan dat Norton 360 op de achtergrond wordt uitgevoerd

• Weergeven over andere apps inschakelen

• Toestaan dat Norton 360 toegang heeft tot de locatie van uw apparaat

• Locatie-instellingen inschakelen

Ik gebruik een iPhone of iPad en wil de Norton 360-app installeren

1. Open de Apple App Store-app op uw iOS-apparaat en zoek de Norton 360-app.

2. Tik in het scherm van de Norton 360-app op HAAL OP of het downloadpictogram .
  3. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.

4. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Een abonnement inwisselen.

5. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Tik op Aanmelden met Norton-account en typ het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account. Tik vervolgens op Aanmelden.

• Wanneer u een bestaand actief Norton-abonnement heeft dat u in de Apple App Store heeft gekocht, tik dan op Herstellen via App Store.

Ik gebruik een computer en wil instructies verzenden om de Norton 360-app op mijn mobiele apparaat te installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij uw account bent aangemeld, wordt u gevraagd dit te doen. Typ uw e-mailadres en wachtwoord en klik op Aanmelden. Als u geen Norton-account heeft, klik dan op Een account aanmaken en voltooi de aanmelding.

3. Klik in het venster Aan de slag op Download Norton en klik vervolgens op Downloadlink verzenden.

4. Afhankelijk van uw selectie voert u een van de volgende handelingen uit:

• Als u een e-mailuitnodiging wilt verzenden - Selecteer de optie E-mail, typ een e-mailadres in dat toegankelijk is op uw mobiele apparaat en klik op Verzenden. Zoek en open de e-mail van Norton op het mobiele apparaat waarop u de bescherming wilt installeren en tik op Nu downloaden.
    • Als u een sms met de downloadlink naar uw mobiele apparaat wilt sturen - Selecteer de optie Sms, selecteer uw land in de keuzelijst en voer vervolgens het mobiele nummer in van het apparaat waarop u de sms met de downloadlink wilt ontvangen. Klik op Verzenden.

In sommige landen ontvangt u de sms met de downloadlink mogelijk niet meteen. De ontvangst van de sms is onderworpen aan de lokale telecomregelgeving van uw land. Elk land heeft zijn eigen lokale regelgeving voor het verzenden en ontvangen van sms-berichten. Raadpleeg de website van de regelgevende instantie voor telecom in uw land voor de beperkingen.

• Als u de downloadlink wilt kopiëren en later wilt delen naar uw mobiele apparaat - Als u de downloadlink via andere communicatiemiddelen wilt delen, gebruikt u de optie Link kopiëren om de downloadlink te kopiëren en later te delen. Als u wordt gevraagd om u aan te melden wanneer u op de downloadlink klikt, voert u het e-mailadres en wachtwoord van uw account in.

5. Tik in het scherm Aan de slag op Norton 360 en vervolgens op Volgende.

6. Als u een Android-apparaat heeft, wordt u doorgestuurd naar de Norton 360-app in de Google Play Store. Als u een iOS-apparaat heeft, tikt u op Downloaden via de App Store om doorgestuurd te worden naar de Norton 360-app in de Apple App Store.

7. Afhankelijk van uw apparaat gaat u als volgt te werk:

• Als u een Android-apparaat heeft, tikt u op Installeren om met de installatie te beginnen.

• Als u een iOS-apparaat heeft, tikt u op Haal op, dan op Installeer en vervolgens op Gereed.

8. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.

9. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Doorgaan.

Norton 360 downloaden en installeren na aanschaf bij een provider

1. Open op uw mobiele apparaat de e-mail die u van uw provider heeft ontvangen en tik op de downloadlink.

Als u een sms van uw provider heeft ontvangen, tikt u op de URL in de sms.

2. Voer wanneer u daarom wordt gevraagd het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

3. Tik op Downloaden van Google Play of Downloaden via de App Store. U wordt doorgestuurd naar de Norton 360-app in de Google Play Store of Apple App Store.

4. Voer de volgende handelingen uit:

• Tik op uw Android-apparaat op Installeren.

• Tik op uw iOS-apparaat op Haal op. Tik dan op Installeer.

5. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen om de Norton 360-app te starten.

6. Afhankelijk van uw apparaat gaat u als volgt te werk:

• Bij een Android-apparaat: lees de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Aanmelden > Aanmelden bij uw serviceprovider. Volg de instructies op het scherm.

• Bij een iOS-apparaat: lees de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Een abonnement inwisselen > Aanmelden bij uw serviceprovider. Voer de naam van uw serviceprovider in en tik op Volgende. Tik op Doorgaan om uw serviceprovider te bevestigen. Volg de instructies op het scherm.

De Norton 360-app na aanschaf bij een provider handmatig downloaden en installeren met behulp van Google Play Store of Apple App Store

Ik heb een Android-apparaat

1. Start de Google Play Store-app op uw Android-apparaat en zoek de Norton 360-app op.

2. Tik op het scherm van de Norton 360-app op Installeren.

3. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.

4. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Een abonnement inwisselen.

5. Tik op Partnercode invoeren.

6. Voer een geldige partnercode in die u van uw serviceprovider hebt ontvangen en tik op Volgende.

7. Tik op Doorgaan om uw serviceprovider te bevestigen.

8. Voer uw Norton-accountgegevens in om de installatie te voltooien.

Ik heb een iOS-apparaat

1. Open de Apple App Store-app op uw iOS-apparaat en zoek de Norton 360-app.

2. Tik in het scherm Norton 360-app op HAAL OP of het downloadpictogram .
  3. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.

4. Lees de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Een abonnement inwisselen.

5. Tik op Meld u aan bij uw provider.

6. Voer de naam van uw provider in en tik op Volgende.

7. Tik op Doorgaan om uw provider te bevestigen.

8. Afhankelijk van uw provider moet u mogelijk uw accountgegevens voor Norton of uw provider invoeren om de installatie te voltooien.

Video: Norton 360-app downloaden en installeren op een Android-apparaat

Video: Norton 360-app downloaden en installeren op een iOS-apparaat

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137722267
Besturingssysteem: Android;iOS
Laatste wijziging: 13/02/2024