Functies van de Norton 360-app voor uw mobiele apparaat

Norton 360 helpt u uw mobiele apparaat te beschermen tegen online bedreigingen en overnamen om uw online privacy te handhaven.

Ik heb een Android-apparaat

Afhankelijk van het door u geselecteerde abonnement dat via de Norton 360-app wordt aangeboden, zijn dit de belangrijkste functies die u voor Android-telefoons of -tablets kunt krijgen:

• App Advisor voor Google Play: scant apps en laat weten of apps risico's bevatten voordat u ze vanaf Google Play installeert.

• Safe Web: helpt frauduleuze websites te detecteren en waarschuwt u voordat u deze bezoekt.

• Safe Search: beschermt uw apparaat en uw persoonlijke gegevens tegen schadelijke sites die ransomware, Trojaanse paarden en andere cyberbedreigingen installeren.

Norton Safe Search geeft geen beveiligingsclassificatie voor betaalde zoekresultaten (gesponsorde links) en filtert potentieel onveilige gesponsorde links niet uit de zoekresultaten.

• Wifibeveiliging: scant en identificeert netwerken die aangetast zijn of worden aangevallen, zodat u opnieuw verbinding kunt maken met een beveiligd netwerk.

• Apparaatbeveiliging: waarschuwt u wanneer uw besturingssysteem verouderd is, zodat u actie kunt ondernemen om uw apparaat te beveiligen en te beschermen tegen de kwetsbaarheden die aanvallers kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot uw apparaat en uw gegevens.

• Ransomware Recovery: scant apps op 'screen-lock'-ransomware die uw apparaat vergrendelt tot er een betaling is gedaan, en op crypto-ransomware die waardevolle inhoud versleutelt om bestanden te gijzelen.

• Apps scannen: scant en helpt u bij het verwijderen van bestaande apps met virussen, spyware en andere potentiële cyberbedreigingen.

• Real-time scan: voert automatisch scans uit en beschermt uw apparaat beter tegen malware en risicovolle apps.

• Sms-beveiliging: waarschuwt u wanneer u spam-sms-berichten ontvangt die phishingaanvallen kunnen bevatten.

• VPN: bescherming voor uw apparaat tegen aanvallen van cybercriminelen op gecompromitteerde netwerken en helpt u om anoniemer te browsen.

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met een abonnement op Norton 360 of Mobile of bij Norton 360-abonnementen die Secure VPN bevatten. Deze functie is niet beschikbaar in alle landen.

• Privacy Monitor Assistant: biedt een proces waarbij u zich met ondersteuning door een medewerker afmeldt bij sites van datahandelaren die uw persoonlijke gegevens openbaar hebben gemaakt.

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers die zich hebben geregistreerd voor Privacy Monitor en de functie Privacy Monitor Assistant hebben gekocht. Deze functie is alleen beschikbaar in de VS.

• Identity: een functie waarbij toezicht wordt gehouden op uw persoonlijke informatie op het dark web en u een melding ontvangt wanneer uw persoonlijke informatie wordt gedetecteerd.

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers die zijn geabonneerd op Norton 360 for Mobile of Norton 360 Deluxe met Dark Web Monitoring1 of op Norton 360 met LifeLock2 Bescherming tegen identiteitsdiefstal. Deze functie is niet beschikbaar in alle landen.

1Dark Web Monitoring in Norton 360 for Mobile of Norton 360 Deluxe staat standaard ingesteld op het toezicht houden op uw e-mailadres en begint onmiddellijk. Meld u aan bij uw account om meer informatie voor toezicht in te voeren.

2LifeLock houdt geen toezicht op alle transacties bij alle bedrijven.

Ik heb een iOS-apparaat

Afhankelijk van het door u geselecteerde abonnement dat via de Norton 360-app wordt aangeboden, zijn dit de belangrijkste functies die u voor iPhone of iPad kunt krijgen:

• Wifibeveiliging: scant en identificeert netwerken die aangetast zijn of worden aangevallen, zodat u opnieuw verbinding kunt maken met een beveiligd netwerk.

• Apparaatbeveiliging: waarschuwt u wanneer uw besturingssysteem verouderd is, zodat u actie kunt ondernemen om uw apparaat te beveiligen en te beschermen tegen de kwetsbaarheden die aanvallers kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot uw apparaat en uw gegevens.

• Internetbeveiliging: helpt frauduleuze websites te detecteren en waarschuwt u voordat u deze bezoekt.

• SMS-beveiliging*: helpt bij het filteren van spam-sms-berichten die phishingaanvallen kunnen bevatten.

• Beveiligde kalender: scant en identificeert riskante uitnodigingen gedetecteerd in de standaard iOS-agenda van het systeem.

• VPN: bescherming voor uw apparaat tegen aanvallen van cybercriminelen op gecompromitteerde netwerken en helpt u om anoniemer te browsen.

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met een abonnement op Norton 360 of Mobile of bij Norton 360-abonnementen die Secure VPN bevatten. Deze functie is niet beschikbaar in alle landen.

• Privacy Monitor Assistant: biedt een proces waarbij u zich met ondersteuning door een medewerker afmeldt bij sites van datahandelaren die uw persoonlijke gegevens openbaar hebben gemaakt.

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers die zich hebben geregistreerd voor Privacy Monitor en de functie Privacy Monitor Assistant hebben gekocht. Deze functie is alleen beschikbaar in de VS.

• Identity: een functie waarbij toezicht wordt gehouden op uw persoonlijke informatie op het dark web en u een melding ontvangt wanneer uw persoonlijke informatie wordt gedetecteerd.

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers die zijn geabonneerd op Norton 360 for Mobile of Norton 360 Deluxe met Dark Web Monitoring1 of op Norton 360 met LifeLock2 Bescherming tegen identiteitsdiefstal. Deze functie is niet beschikbaar in alle landen.

1Dark Web Monitoring in Norton 360 for Mobile of Norton 360 Deluxe staat standaard ingesteld op het toezicht houden op uw e-mailadres en begint onmiddellijk. Meld u aan bij uw account om meer informatie voor toezicht in te voeren.

2LifeLock houdt geen toezicht op alle transacties bij alle bedrijven

*iMessages worden niet ondersteund