Norton Password Manager installeren op uw mobiele apparaat

Via de mobiele Norton Password Manager-app heeft u rechtstreeks vanaf uw iPhone, iPad, Android-smartphones of -tablets toegang tot uw opgeslagen aanmeldingen, wachtwoorden en andere vertrouwelijke en belangrijke gegevens. Download en installeer de Norton Password Manager-app op uw mobiele apparaat om toegang te krijgen tot uw Norton Password Manager-gegevens.

Aangezien Norton uw wachtwoord voor de kluis niet kent en dus geen toegang heeft tot uw gegevens, is er geen mogelijkheid om de toegang te herstellen als u uw wachtwoord voor de kluis bent vergeten. Als u nog steeds bent aangemeld op uw mobiele apparaat en uw vingerafdruk, Touch ID of Face ID hebt geactiveerd, kunt u een nieuw wachtwoord voor de kluis instellen op uw mobiele apparaat zonder uw gegevens te verliezen. Met Norton Password Manager kunt u uw safewachtwoord alleen vanaf uw mobiele apparaat opnieuw instellen. Voor gedetailleerde instructies over hoe u uw wachtwoord voor de kluis opnieuw instelt, leest u Uw wachtwoord voor de kluis voor Norton Password Manager opnieuw instellen.

Afhankelijk van uw apparaat kunt u een van de volgende dingen doen om Norton Password Manager te installeren:

Ik heb een Android-apparaat

1. Open de Play Store-app en zoek naar 'Norton Password Manager'.

2. Selecteer Norton Password Manager in de zoekresultaten.

3. Tik op Installeren om de installatie te starten.

4. Tik op Openen wanneer de installatie is voltooid om de app te starten.

5. Lees de Gebruiksrechtovereenkomst en tik op Toestemmen en starten.

6. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een rondleiding wilt volgen en meer wilt weten over de Norton Password Manager-app, tikt u op Wat is Norton Password Manager.

• Als u geen bestaand Norton-account heeft, tikt u op Een account maken en volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-account te maken.

• Als u toegang wilt tot de online safe die met een Norton-product op uw computer is gemaakt, tikt u op Aanmelden. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

7. Voer uw Norton Password Manager-wachtwoord in om uw online safe te openen, en tik op Safe openen.

8. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u uw Norton Password Manager-safe op uw apparaat sneller wilt openen, kunt u een pincode instellen. Tik op Pincode instellen, kies een pincode van 4 cijfers en bevestig deze.

• Als u het instellen van de pincode wilt overslaan en Norton Password Manager wilt gaan gebruiken, tikt u op Voorlopig overslaan.

De installatie van Norton Password Manager is nu voltooid en u heeft toegang tot uw opgeslagen aanmeldingen, adressen, portemonnee, notities en favorieten vanuit de online safe.

Ik heb een iPhone of iPad

1. Open de App Store en zoek naar 'Norton Password Manager'.

2. Selecteer Norton Password Manager in de zoekresultaten en tik vervolgens op Installeer.

3. Tik op Openen wanneer de installatie is voltooid om de app te starten.

4. Lees de Gebruiksrechtovereenkomst en tik op Toestemmen en starten.

5. Als u toegang wilt tot de online safe die met een Norton-product op uw computer is gemaakt, voert u op het tabblad Aanmelden de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Norton-account in en tikt u op Aanmelden.

Als u geen bestaand Norton-account heeft, klikt u op Een account maken, geeft u uw gegevens op om een nieuw account te maken en tikt u op Account maken.

6. Voer uw Norton Password Manager-wachtwoord in om uw online safe te openen, en tik op Safe openen.

7. Voor snellere toegang tot uw Norton Password Manager-safe met een pincode, Touch ID of Face ID kunt u een pincode instellen.

Voer een van de volgende handelingen uit:

• Hiervoor tikt u op Pincode instellen, kiest u een pincode van 4 cijfers en bevestigt u deze. Tik op OK.

• Als u het instellen van de pincode wilt overslaan en Norton Password Manager wilt gaan gebruiken, tikt u op Voorlopig overslaan.

Als u Touch ID of Face ID op uw apparaat heeft ingesteld, kunt u deze gebruiken om de safe te openen wanneer u een pincode voor Norton Password Manager heeft ingesteld. Er is geen andere configuratie vereist.

De installatie van Norton Password Manager is nu voltooid en u heeft toegang tot uw opgeslagen aanmeldingen, adressen, portemonnee, notities en favorieten vanuit de online safe.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v74391156
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 22/09/2023