Bericht: 'Apparaat geblokkeerd omdat de simkaart ontbreekt'

Dit probleem kan zich voordoen als de SIM-kaart geen verbinding met de provider van uw mobiele apparaat kan maken of als er geen netwerk beschikbaar is. Zorg dat de SIM-kaart goed in uw mobiele apparaat is geplaatst en actief is.

U kunt uw apparaat ontgrendelen via de portal Mijn Norton.

Uw apparaat ontgrendelen

1. Meld u aan bij Norton.

2. Selecteer het apparaat dat is vergrendeld.

3. Klik onder De functies van Antidiefstal beheren op Schermvergrendeling verwijderen.

Uw apparaat moet met het internet zijn verbonden om te ontgrendelen van op afstand. Uw mobiele apparaat is ontgrendeld.

Met de functie Schermvergrendeling verwijderen wordt schermvergrendeling permanent van het apparaat verwijderd voor Android versie 6.x of eerder, en moet u deze opnieuw instellen via Norton Mobile Security.

De functie Schermvergrendeling verwijderen wordt niet ondersteund op Android versie 7.x of later. Zorg ervoor dat u de pincode voor vergrendeling van uw apparaat onthoudt om het weer te kunnen ontgrendelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v61782489
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 03/06/2019