Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren voor Windows

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall wordt gebruikt om uw Norton-product voor apparaatbeveiliging op Windows te verwijderen of opnieuw te installeren. Als u met een Mac werkt, lees dan Alle Norton-programma's voor Mac verwijderen met het hulpprogramma RemoveNortonMacFiles.

Als u Norton Family heeft, moet u dit verwijderen voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoeren

1. Download het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall.

Op Windows XP-computers downloadt u de Windows XP-compatibele versie van de het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Voer afhankelijk van uw situatie een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Verwijderen en opnieuw installeren om uw Norton-product voor apparaatbeveiliging te verwijderen en opnieuw te installeren.

• Klik op Geavanceerde opties en vervolgens op Alleen verwijderen om alleen uw Norton-product voor apparaatbeveiliging te verwijderen.

• Mogelijk ziet u de optie Verwijderen alleen als u het Norton-product voor apparaatbeveiliging van uw provider heeft ontvangen. Mogelijk moet u contact opnemen met uw provider om het product opnieuw te installeren.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is opgestart, wordt de download van uw Norton-product voor apparaatbeveiliging automatisch gestart als u de optie Verwijderen en opnieuw installeren heeft geselecteerd.

Installeer Norton Family opnieuw als u het verwijderd heeft.