Bericht: Kan geen verbinding maken met VPN. Er is een probleem opgetreden. Probeer het later opnieuw of raadpleeg onze veelgestelde vragen

Dit artikel is van toepassing op Norton 360 24.x- en Norton Secure VPN 24.x-producten.

Afhankelijk van uw product kunt u proberen verbinding te maken met een andere VPN-regio om dit probleem op te lossen. Wijzig de VPN-protocolinstellingen en probeer het opnieuw als het probleem aan blijft houden.

Kies afhankelijk van uw product een van de volgende opties:

Ik heb een Norton 360-product

Verbinding maken met een andere VPN-regio

• Voorbeeld 1: U bent in de VS en de VPN-regio is ingesteld op Snelste locatie. Maak op het tabblad Verbinding handmatig verbinding met de VS-regio

• Voorbeeld 2: U bent in de VS en de VPN-regio is al ingesteld op de VS. Maak verbinding met de dichtstbijzijnde andere regio, bijvoorbeeld Canada of Mexico

• Voorbeeld 3: U bent in Duitsland en de VPN-regio is al ingesteld op Duitsland. Maak verbinding met de dichtstbijzijnde andere regio, bijvoorbeeld Zwitserland of Frankrijk

VPN-protocolinstellingen wijzigen

Een VPN-protocol is een reeks regels die bepaalt hoe gegevensoverdracht vanaf uw computer plaatsvindt. Volg deze stappen om te kiezen welk protocol u gaat gebruiken:

1. Open uw Norton 360-product op uw bureaublad.

2. Klik op Privacy op de startpagina van Norton.

3. Klik op het scherm Privacy naast Secure VPN op VPN openen.

4. Ga naar het scherm Secure VPN en klik op het tabblad VPN-voorkeuren.

5. Ga naar het tabblad VPN-voorkeuren en kies bij VPN-protocolinstellingen een van de volgende protocollen:

• Automatisch (aanbevolen). Norton Secure VPN selecteert deze optie standaard.

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Ik heb een Norton Secure VPN-product

Verbinding maken met een andere VPN-regio

• Voorbeeld 1: U bent in de VS en de VPN-regio is ingesteld op Snelste locatie. Maak op het tabblad Verbinding bij de sectie Overzicht handmatig verbinding met de VS-regio

• Voorbeeld 2: U bent in de VS en de VPN-regio is al ingesteld op de VS. Maak verbinding met de dichtstbijzijnde andere regio, bijvoorbeeld Canada of Mexico

• Voorbeeld 3: U bent in Duitsland en de VPN-regio is al ingesteld op Duitsland. Maak verbinding met de dichtstbijzijnde andere regio, bijvoorbeeld Zwitserland of Frankrijk

VPN-protocolinstellingen wijzigen

Een VPN-protocol is een reeks regels die bepaalt hoe gegevensoverdracht vanaf uw computer plaatsvindt. Volg deze stappen om te kiezen welk protocol u gaat gebruiken:

1. Open de Norton Secure VPN-app op uw bureaublad.

2. Ga op de startpagina van Norton naar Overzicht en klik op het tabblad VPN-voorkeuren.

3. Ga naar het tabblad VPN-voorkeuren en kies bij VPN-protocolinstellingen een van de volgende protocollen:

• Automatisch (aanbevolen). Norton Secure VPN selecteert deze optie standaard.

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Repareer het Norton Secure VPN-product als het probleem aan blijft houden.

Norton Secure VPN repareren

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk vervolgens op Enter:

appwiz.cpl
  3. Selecteer Norton Secure VPN in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op Verwijderen of Installatie ongedaan maken.

4. Klik op Ja wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt.

5. Klik in het Norton-scherm op Repareren om het Norton-product te repareren.

Klik op Gereed wanneer de reparatie is voltooid.

Verwijder en installeer het Norton Secure VPN-product opnieuw als het probleem nog steeds niet is opgelost.

Norton Secure VPN verwijderen en opnieuw installeren

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk vervolgens op Enter:

appwiz.cpl
  3. Selecteer Norton Secure VPN in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op Verwijderen of Installatie ongedaan maken.

4. Klik op Ja wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt.

5. Klik in het Norton-scherm op Verwijderen om het Norton-product te repareren.

Lees Norton Secure VPN downloaden en installeren om het Norton-product opnieuw te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20231215133146960
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 05/03/2024