Andere producten

Geen toegang tot websites in Safari-browser indien verbonden met Secure VPN

Na de upgrade naar MacOS 13 kunt u problemen ondervinden bij de toegang tot websites in uw Safari-browser wanneer verbinding is gemaakt met Norton Secure VPN.

Wij weten van dit probleem en onderzoeken het. Gebruik voorlopig een andere browser wanneer het VPN is verbonden.

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20221101084422172
Besturingssysteem: 
Laatste wijziging: 06/09/2023