Uw back-upgegevens van BullGuard herstellen

Volg de instructies in dit artikel voor het herstellen van uw bestanden en gegevens, waarvan u eerder een back-up heeft gemaakt met uw BullGuard-bescherming.

Vrijwaring: de tool is alleen bestemd voor het herstel van uw BullGuard-back-upgegevens. We raden u aan de tool te verwijderen als het herstel is voltooid.

Uw back-upgegevens van BullGuard herstellen

1. Klik op de onderstaande link om de tool voor het herstel van BullGuard-back-ups te downloaden:

Tool voor het herstel van BullGuard-back-ups downloaden

2. Druk na het downloaden op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

3. Klik op Ja in de prompt die verschijnt.

4. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer wordt weergegeven, klikt u op Ja of Doorgaan.

5. Accepteer de Licentieovereenkomst in de set-upwizard en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

6. Ga als volgt te werk in het venster Tool voor het herstel van BullGuard-back-ups:

• Type back-up: selecteer de locatie van de bestanden, waarvan eerder een back-up is gemaakt.

- Als u Lokaal selecteert, bladert u naar de locatie van de back-up.

- Als u Dropbox, Google Drive of OneDrive selecteert, moet u zich bij het desbetreffende back-upaccount aanmelden en naar de locatie bladeren.

• Gevonden back-ups: selecteer de back-upset die u wilt herstellen.

• Wachtwoordzin: voer het wachtwoord in als uw back-upset met een wachtwoord is beschermd.

• Herstellen naar: als u de bestanden naar een andere locatie wilt herstellen, klikt u op de standaardlocatie en bladert u naar een andere locatie.

BullGuard Backup Restore Tool
  7. Klik op Start.

8. Wacht tot het herstel is voltooid.

De duur van het herstel hangt af van de grootte van de back-upset.

9. Klik in de prompt Herstel voltooid op OK.

Als u klaar bent met het herstel van uw back-upgegevens, kunt u de tool verwijderen.

De tool voor het herstel van BullGuard-back-ups verwijderen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst in het dialoogvenster Uitvoeren en druk vervolgens op Enter:

appwiz.cpl

3. Klik in de lijst met momenteel geïnstalleerde programma's op Tool voor het herstel van BullGuard-back-ups en vervolgens op Verwijderen of De-installeren.

4. Als het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja.

5. Klik in het venster Tool voor het herstel van BullGuard-back-ups verwijderen op Ja > OK.

We raden u aan uw BullGuard-back-upgegevens te herstellen voordat u van BullGuard-bescherming naar Norton Game Optimizer migreert. Na de migratie naar Norton Game Optimizer kunt u uw licentie voor Cloudback-up in uw Norton Game Optimizer-abonnement gebruiken om uw bestanden en gegevens naar de Veilige online opslag van Norton te back-uppen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20221026195749447