Bericht: 'Problemen met aanmelden?' bij het migreren van BullGuard-bescherming naar Norton

We hebben vastgesteld dat u voor de contactopname geen e-mailadres heeft dat aan uw BullGuard-account is gekoppeld. Voor toegang tot uw Norton-account heeft u een geldig e-mailadres nodig.

Als u voor de aanmelding bij uw BullGuard-account een gebruikersnaam heeft gebruikt, voeg dan @bullguard.com toe aan de gebruikersnaam in het veld voor het e-mailadres.

Wanneer het probleem zich blijft voordoen, volg dan de instructies hieronder om het probleem op te lossen.

Contact opnemen met Norton-ondersteuning met het serienummer van uw product

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton naast Apparaatbeveiliging op Openen.

3. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Help > Info.

4. Noteer het serienummer van het product.

5. Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning en vermeld dit serienummer.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20220823170220838