De app-extensie Norton Safe Web Plus inschakelen op Safari

Zorg voordat u de app-extensie Norton Safe Web Plus installeert en inschakelt, dat u de volgende ondersteunde versies heeft:

• MacOS X 10.13.6 of later

De app-extensie Norton Safe Web Plus inschakelen op Safari

1. Wanneer u de Norton Safe Web Plus-app voor het eerst start, wordt de startpagina van de Norton Safe Web Plus-app geopend.

2. Klik op Set-up om het venster Extensies inschakelen te openen.

U krijgt het venster Extensies inschakelen ook te zien als u de Norton Safe Web Plus-app sluit en opnieuw opstart.

3. Klik op Open Safari-voorkeuren in de Norton Safe Web Plus-app om het venster Extensie te openen.

4. Volg in het venster en Norton Password Manager-extensies instructies op het scherm om Norton Safe Web en de Norton Password Manager-extensies te installeren.

Wanneer beide extensies zijn ingeschakeld, gaat u naar het venster U bent klaar in het app-venster.

5. Klik in het venster U bent klaar op Doorgaan om naar de Norton-acountpagina te gaan.

• Als u een Norton-account heeft, voert u in het venster Welkom bij NortonLifeLock de aanmeldingsgegevens in en klikt u op Aanmelden.

• Als u geen Norton-account hebt, klikt u op Een account maken en volgt u de instructies op het scherm om een nieuw Norton-account te maken.

Als u het scherm Extensies inschakelen niet ziet nadat u de Norton Safe Web Plus-app opnieuw heeft gestart, zijn uw app-extensies voor Safari (Norton Safe Web en Norton Password Manager) mogelijk al geïnstalleerd op uw Safari 12-browser.