Systeemvereisten om Norton-bescherming te installeren en te configureren

Uw apparaat moet minimaal aan de volgende vereisten voldoen om de onderstaande Norton-bescherming te installeren en te gebruiken:

Al onze producten (met uitzondering van Norton AntiVirus Plus) zijn tijdelijk niet beschikbaar in China. Onze excuses voor het ongemak. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer te kunnen ondersteunen.

Niet alle hierboven vermelde aanbiedingen voor Norton-bescherming zijn in alle regio's of voor alle partners beschikbaar.

* Alleen voor persoonlijk gebruik of binnen het gezin. Ondervindt u problemen bij het toevoegen van een apparaat? Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning.

# Norton biedt geen ondersteuning voor Insider Preview of bèta-besturingssystemen en -toepassingen.

1 Sommige beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar in Microsoft Internet Explorer 10.0 of later.

2 Zoals beschikbaar gesteld door Norton binnen uw abonnementsperiode.

3 Ondersteunt huidige en de recentste, belangrijke 32-bits-versies die eraan voorafgegaan zijn.

4 Huidige en eerder uitgegeven belangrijke versies.

5 Ondersteunt bepaalde functies niet die in andere browsers beschikbaar zijn.

6 Metro-browser wordt niet ondersteund.

7 Ouderlijk toezicht van Norton Family wordt niet ondersteund op de volgende Android-apparaten:

• Huawei

• Amazon-apparaten (Kindle/Fire)

• Chromebook

Lees voor meer informatie Apparaatmodellen of -fabrikanten die niet worden ondersteund door Norton Family

8 Als u alle content wilt volgen die uw kind online bekijkt, vraagt u hem/haar om alleen de Norton Family-browser te gebruiken.

9 Lees voor uitgebreid toezicht Norton Family instellen op de iPhone of iPad van uw kind

10 Functies voor toezicht op sms'en en oproepen blokkeren zijn momenteel uitgeschakeld op Android. Lees voor meer informatie Belangrijke update voor de sms- en oproepfunctie van Norton Family

11 Moet voldoen aan de minimale besturingssysteemvereisten voor Windows 7, Windows 8/8.1 en Windows 10/11. Windows 10/11 in S-modus wordt niet ondersteund

12 Productfuncties werken niet in het startscherm van Windows 8.

13 Gebruiker is verantwoordelijk voor internetaccount, alle kosten voor internettoegang en telefoonkosten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v133891548
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 05/10/2021