Norton Safe Web-app-extensie voor Safari

Norton Safe Web voor Safari beschermt u tegen identiteitsdiefstal en online scams door u te waarschuwen voor gevaarlijke sites wanneer u online zoekt, winkelt of surft. De optie Antiphishing in Norton Safe Web blokkeert websites die zich voordoen als juridische diensten om uw gegevens te stelen.

Ondersteund besturingssysteem en Safari-browserversie

• MacOS 10.14.4 met Safari 12 en hoger

• MacOS 10.13.6 met Safari 13 en hoger

Beschikbaarheid van bestaande app-extensie Norton Safe Web op Safari 13

De huidige Norton-extensies voor de Safari-browser worden niet meer ondersteund door Apple na de update naar de Safari 13-browserversie. Daarom biedt Norton nu nieuwe app-extensies voor Safari die vergelijkbare beveiligingsfuncties bieden. De volgende verouderde extensies werken niet op Safari 13 en hoger:

• Norton Safe Search (u kunt Norton Safe Search niet als uw standaardzoekmachine in Safari instellen, omdat het niet wordt ondersteund door Safari 13 en hoger)

• Norton Safe Web

Download en installeer de Safari-extensie van de Norton Safe Web-app voor Mac

1. In uw Norton-product voor Mac klikt u in de waarschuwingsmelding op Downloaden.

2. Klik in de gedownloade app op Downloaden en vervolgens op App installeren.

3. Voer uw Apple ID in en volg de instructies op het scherm om de Norton Safe Web-app te installeren.

Download en installeer de Norton Safe Web-app-extensie van de Mac App Store

1. Start Safari.

2. Klik in het menu Safari op Extensies.

3. Zoek in het venster App Store naar Norton Safe Web.

4. Klik in de gedownloade app op Downloaden en vervolgens op App installeren.

5. Voer uw Apple ID in en volg de instructies op het scherm om de app te installeren.

De app-extensie Norton Safe Web inschakelen op Safari

Nadat u de Norton Safe Web-app hebt geïnstalleerd, wordt u gevraagd de extensie in te schakelen. Lees kb://v133925048De app-extensie Norton Safe Web inschakelen op Safari voor meer informatie over het inschakelen van de extensie.