Norton UWP-bescherming naar een ander apparaat uitbreiden

Als uw abonnement op het Norton Universal Windows Platform (UWP) recht geeft op meerdere installaties, kunt u uw Norton-bescherming naar andere apparaten uitbreiden. Afhankelijk van het aantal beschikbare installaties kunt u uitnodigingen sturen om Norton te installeren en andere apparaten te beschermen.

U kunt uw bescherming niet naar andere apparaten uitbreiden als u een proefversie gebruikt of als u Norton Security On-the-Go heeft geïnstalleerd1. Het abonnement op Norton Security On-the-Go is voor één Windows-apparaat.

1Norton Security On-the-Go is momenteel alleen beschikbaar in de VS. De app zal in een later stadium beschikbaar zijn in andere regio's.

U kunt de downloadlink via e-mail of een sms-bericht verzenden, of de downloadlink kopiëren om deze later te delen.

Een e-mailuitnodiging verzenden om Norton Security Protection te installeren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton op Ander apparaat beschermen.

3. Typ een e-mailadres waar u vanaf het extra apparaat toegang toe heeft.

Verzeker u ervan dat u een geldig e-mailadres invoert.

4. Klik op .

Norton verzendt een downloadlink naar het e-mailadres dat u heeft ingevoerd.

De downloadlink is slechts 14 dagen geldig. Als de downloadlink verloopt, moet u deze opnieuw verzenden.

5. Open de e-mail op het extra apparaat en volg de instructies op het scherm om de Norton-service te downloaden en installeren.

Een sms met de downloadlink verzenden

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton op Ander apparaat beschermen.

3. Klik in het scherm Een ander apparaat beschermen op Sms.

Als u de downloadlink via andere communicatiemiddelen wilt delen, gebruikt u de optie Link kopiëren om de downloadlink te kopiëren en later te delen.

4. Selecteer uw land in het keuzemenu.

5. Voer het mobiele nummer in waarop u de sms wilt ontvangen.

6. Klik op .

Norton verzendt een sms met de downloadlink naar het mobiele nummer dat u heeft ingevoerd.

In sommige regio's ontvangt u de sms met de downloadlink mogelijk niet meteen. De ontvangst van de sms is onderworpen aan de lokale telecomregelgeving van uw land. Elk land heeft zijn eigen lokale regelgeving voor het verzenden en ontvangen van sms-berichten. Raadpleeg de website van de regelgevende instantie voor telecom in uw land voor de beperkingen.